UUDEN KAMPAAJAN VALINTAAN VAIKUTTAA KOTISIVUT

Me muutimme äskettäin uudelle paikkakunnalle ja se tarkoittaa tietysti uuden kampaajan etsintää. Kampaajan vaihto on aina hieman pelottavaa, varsinkin jos ei ole mitään luotettavien tuttujen suosituksia tai ennakkotietoja alueen kampaajista.

Me teimme puolisoni kanssa, kuten suurin osa ihmisistä nykyisin tekee, me googletimme. Teimme valintamme sen perusteella, kenellä oli uskottavat, ammatimaiset ja hienot kotisivut.

Me ihmiset nyt vain luontaisesti ajattelemme, että kotisivut heijastavat kampaajan tai parturin ammattitaitoa. Me emme ole puolisoni kanssa poikkeus, kuten sanoin, valtaosa ihmisistä toimii ja ajattelee näin. Emme uskalla ottaa riskiä testataksemme onko ammattitaito liikkeessä parempaa, kuin mitä sivuista voisi päätellä.

 

88% internetin käyttäjistä aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneista.

 

Haluan auttaa sinua! Kotisivut, brändi ja markkinointiviestintä ovat minun osaamistani. Olen valmistanut kotisivuja useille parturi-kampaajille. Olen kuullut, että valmistamani sivut ovat tuoneet heille uusia asiakkaita. Toisaalta kuulen myös valitettavan usein esteen hyville sivuille: investoinnin hinta. Sillä sitä hyvät sivut ovat, investointi uusiin asiakkuuksiin.

 

Me loimme ratkaisun!

Valmistamme uudet, ammattimaiset, uskottavat, nykyaikaiset, hakukoneystävälliset ja laadukkaat kotisivut korottomalla kuukausimaksulla. Ei ole mikään häpeä, ettei pienyrittäjä pysty laittamaan tonnia-paria kertainvestointina kotisivuihin, me ymmärrämme.

Valmistamme sivut alk. 90 €€/kk, korottomana osamaksuna.

Sivuille voidaan lisätä myös esim. nettiajanvaraus, Facebook tai Instagram päivitykset näkymään automaattisesti sivuilla (kuten meillä etusivulla) - tämä toimii hyvin esimerkiksi oman ammattitaidon esittelyyn mallikuvin. Näistä lisäominaisuuksista annamme tarjouksen erikseen.

 

Pyydä itsellesi maksuton kartoitus ja tarjous, se ei sido sinua

Emmi Siitari
Painoviestinnän AT,
Markkinointiviestinnän strategisen johtamisen EAT

Puh. 040 960 1887
emmi.siitari@mainosporssi.fi

 

Lue lisää kotisivuista...

Emmi Siitari

Puh. 040 960 1887
emmi.siitari@mainosporssi.fi

 

Voinko olla avuksi