Mainospörssi

Muistilehtiöt painatuksella

Muistilehtiöt voidaan räätälöidä täysin yrityksen, seuran tai yhdistyksen omiin tarpeisiin sopiviksi tai jättää enemmän tilaa vapaalle kirjoitukselle. Muistilehtiö on erinomainen jakotuote! Se on helposti postitettavissa tai jaettuna se sujahtaa näppärästi mukaan. Muistilehtiö on vastaanottajalle aina tarpeellinen ja hyödyllinen, rustataanpa siihen kauppalappua tai ajatuksenvirtaa. Tuote on FSC®-sertifioitu.

Muistilehtiön saa painatuksella laidasta laitaan, mikä antaa hyvät mahdollisuudet lehtiön brändäykselle ja näyttävälle designelle! Voitte toimittaa meille valmiin painoaineiston (lehtiön koko + 3 mm bleed) tai ammattitaitoinen suunnittelijamme valmistaa painoaineiston, annamme tarjouksen tähän erikseen.

Tarjouspyyntö

Desk-Mate®-muistio. Täysiväripainatus mahdollista kaikille arkeille.
Paperi, 80 g/m2, Kartonki, 280 g/m2. FSC Mix Credit P7.2 CU-COC-877277.
Valmistusmaa Englanti.

Tämä tuote on FSC- sertifioitu (C166462). The Forest Stewardship Council® (FSC) on maailman arvostetuin taho, mitä tulee ympäristöystävälliseen ja vastuulliseen metsän hoitoon sekä sosiaaliseen vastuuseen. Sertifikaatti varmistaa, että FSC-sertifioitu materiaali on kontrolloitu koko tuotantoketjun metsästä lopputuotteeksi.