Logoja klikkaamalla pääset tutustumaan koko valikoimaan maahantuojan sivuille. Anna meidän auttaa valitsemaan sopivat tuotteet, ota yhteyttä!

SkyPro Oy on tekstiilien maahantuoja vuodesta 1990. Tuote- ja merkkivalikoima on hyvin laaja. SkyPron verkkokauppa on todella kätevä ja toimiva, etenkin jos tuotevalinnat haluaa hoitaa itsenäisesti meille.

Mercatus on toiminut alalla yhtä kauan kun Mainospörssi, vuodesta 1993. Yritys on mainosvaatteiden ja -tekstiilien, liikelahjojen sekä työvaatteiden maahantuoja. He edustavat kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä, joiden lisäksi heillä on myös omaa tuotantoa ja tuotteiden kustomointipalveluja.

Työvaatteissa luotamme Portwestiin. Yritys on 1904 perustettu ja se on erikoistunut suoja- ja huomiovaatteisiin, jalkineisiin, hanskoihin ja PPE -tarvikkeisiin. Sadan vuoden kokemus tuotannossa ja laatutuotteissa takaavat korkealuokkaiset sekä hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet.

Toiminnassaan Portwest kunnioittaa luontoa ja on esimerkiksi ottanut käyttöönsä kankaita, jotka puhdistuvat hyvin myös matalammissa pesulämpötiloissa. Myös työntekijöiden oikeuksia kunnioitetaan.

Atlantis on Italialainen asustemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat lippalakit, pipot, kaulahuivit ja käsineet. Varastotuotteiden lisäksi tuotteita on saatavilla tehdasvalmistuksena, jolloin tuotteet suunnitellaan alusta asti asiakkaiden tarpeisiin. Tuotteilla on erittäin laajat yksilöintimahdollisuudet. Atlantis -tuotteiden useat sertifikaatit takaavat yrityksen eettisen ja vastuullisen toiminnan sekä tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

Headwear on toiminut päähineiden valmistajana vuodesta 1974. Headwearilla on Euroopan laajin varastovalikoima ja erinomainen kustomoitavuus. Tuotevalikoimaan kuuluu pääasiassa lippikset, pipot ja kaulaliinat.

Haluamme palvella henkilökohtaisesti ja auttaa sinua valitsemaan sopivat tuotteet. Ota meihin yhteyttä!