WordPress nettisivut

ovat hakukoneystävälliset, nykyaikaiset, monipuoliset ja näytön kokoon mukautuvat.

Palveluitasi ja tuotteitasi todennäköisesti etsitään jo!

88% internetin käyttäjistä aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneista.

Sinun tehtäväsi on siis olla löydettävissä ja vieläpä erottua eduksesi. Ajattelemme luontaisesti, että kotisivut heijastavat yrittäjän ammattitaitoa tai liiketoiminnan tasoa. Emme uskalla ottaa riskiä testataksemme esimerkiksi uutta kampaajaa etsiessä, onko ammattitaito liikkeessä parempaa, kuin mitä sivuista voisi päätellä.

Me autamme sinua!

Valmistamme ammattimaiset, uskottavat, nykyaikaiset, hakukoneystävälliset, responsiiviset ja laadukkaat WordPress-pohjaiset kotisivut.

Hyvä keino pitää sivut mielenkiintoisena ja ajankohtaisena on laittaa somepäivitykset näkymään automaattisesti sivuilla, kuten meidän etusivullamme. Tämä on myös helpoin keino luoda uutta sisältöä sivuille tai esitellä omaa osaamista vaikkapa mallikuvin!

Toinen hyvä keino tuoda esille omaa ammattitaitoa sivuilla on blogin pitäminen ja referenssien esittely. Tämä auttaa myös Googlen kanssa. Saat automaattisesti blogi- ja verkkokauppa mahdollisuuden sivuillesi, jotka voit ottaa halutessasi käyttöön myöhemmin.

 

Sivujen päivittäminen onnistuu halutessa jatkossa itse yksityiskohtaisten ohjeiden kanssa. Jos päivittäminen itse ei kiinnosta tai suju, pysymme oikein mielellämme tukenasi sivujen kanssa.

Sivujen lisäksi tarvitset luotettavan sivutilan, eli webbihotellin, domainin, eli verkko-osoitteen ja mahdollisesti ylläpidon. Ylläpito tarkoittaa, että sivusi pidetään turvassa ja ohjelmistot päivitettynä, varmuuskopio otetaan joka päivä. Voin kertoa sinulle lisää SSL-salauksesta, WordPress- ja blugari päivityksistä jos haluat, mutta monet haluavat vain kuulla, että heidän sivunsa toimii. Me hoidamme kaikki nämä puolestasi sivujen valmistuksen yhteydessä.

 

Nettisivut
alkaen 90 €/kk

12 kk korottomalla osamaksu sopimuksella. Kertamaksuna 1080€.
Sopimusajan jälkeen pelkkä sivutila ylläpidolla alk. 16 €/kk.

Hintoihin lisätään alv 24%.

  • Nykyaikaiset
  • Hakukoneystävälliset
  • Mahdollisuus päivittää itse
  • Responsiiviset
  • Mahdollisuus blogiin, verkkokauppaan, ajanvaraukseen...

Ylläpito ja sivutila pitää sisällään tilan jonne sivut on tallennettu, varmuuskopiot, SSL-salauksen, WordPress-päivitykset ja domainin.

Hyvä kiertoon!

Jos uusi kotisivuasiakas mainitsee sinun suosittelusi tilatessaan, saat omasta osamaksusta itsellesi 2kk veloituksetta.

Ensimmäisen suosituksen jälkeen, saat jokaisesta seuraavasta suosituksesta yhden maksuttoman kuukauden lisää.

Esim. Jos kauttasi löytää meille 2 uutta sivuasiakasta, saat itsellesi 3 kk osamaksut veloituksetta.

Maksuttomat kuukaudet edellyttää toteutuneita kotisivu kauppoja. Jos kauttasi tulisi meille enemmän uusia asiakkaita, kuin sinulla on maksueriä jäljellä, me alamme maksaa sinulle!