Käyntikortti voi olla enemmän kuin yhteystiedot

Ajattele käyntikorttia mahdollisuutena tarjota lisäarvoa ja luoda vaikutus.

Perinteisesti käyntikortti on ollut väline, jolla jaetaan perustiedot itsestään ja omasta yrityksestään. Se on toiminut ikään kuin pienoisena esittelynä, joka auttaa muistamaan ja yhdistämään ihmisiä. Kuitenkin, kun käyntikortteja alkaa kertyä, ne saattavat päätyä unohtuneina taskunpohjalle tai hukkua lompakkoon muiden paperien joukkoon. Mutta entä jos käyntikortti olisikin jotain enemmän kuin pelkkä yhteystietojen lähde? Entä jos se olisikin käytännöllinen ja hyödyllinen?

Vaikuttava käyntikortti antaa lupauksen laadukkaasta ja vaikuttavasta palvelustasi.

Kuvittele, että olet tatuointiartisti. Sen sijaan, että käyntikorttisi olisi vain perinteinen nimi ja yhteystiedot, miksi et laittaisi siihen myös hoito-ohjeita? Pienenä muistutuksena siitä, miten asiakkaan tulisi huolehtia uudesta tatuoinnistaan, tämä olisi sekä hyödyllinen että arvostettu lisä käyntikorttiin.

Tai kenties olet parturi-kampaaja. Voisitko sisällyttää käyntikorttiisi vinkkejä hiustenhoitoon tai pesuohjeita? Tämä ei ainoastaan auttaisi asiakasta pitämään hiuksensa paremmassa kunnossa, vaan myös muistuttaisi heitä palveluistasi.

Ja mitäpä jos oletkin autokauppias? Käyntikortissasi voisi olla lista tärkeistä asioista, jotka asiakkaan tulisi ottaa huomioon auton ostoaikeissaan. Näin käyntikorttisi ei päädykään unohtumaan, vaan se säilytetään, koska se tarjoaa konkreettista hyötyä.

Kun annat käyntikortin, se ei enää ole vain yhteystietojesi jakamista. Se on käytännöllinen opas, joka tarjoaa lisäarvoa asiakkaallesi tai kontaktillesi. Ja tämä lisäarvo tekee siitä todennäköisemmin säilytettävän.

Joten seuraavan kerran, kun suunnittelet käyntikorttiasi, mieti, miten voit tehdä siitä enemmän kuin pelkän yhteystiedon. Lisää siihen jotain, mikä on hyödyllistä ja arvostettua asiakkaallesi. Näin käyntikortistasi voi tulla voimakas ja käytännöllinen markkinointityökalu, joka erottuu joukosta ja jättää kestävän vaikutuksen.

 

Kiinnostuitko käyntikorttien mahdollisuuksista?

Tarjoan sinulle alaasi personoidut käyntikortit 100 kpl / 100 €!

✓ Ideoin sinulle yksilöllisen korttipohjan
✓ Säilytämme aineiston, kun tarvitset lisää kortteja
✓ Muutokset aineistoon aina veloituksetta
✓ Mitä useammalle henkilölle tilaat, sitä edullisemmat hinnat

Tilaa tai tiedustele emmi@mainosporssi.fi | puh. 0409601887

Hinta sisältää toimituksen ja käyntikortit. Käyntikorttiaineisto pidetään tallessa jatkotilauksiin, aineistoa ei luovuteta asiakkaalle. Jatkotilaukset käyntikorttihinnaston mukaisesti. Hinnat sivuilla on alv. 0 %.